AKUT ALARM OG OVERVÅGNING

Akut-sikring er et oplagt valg, såfremt der ønskes en effektiv løsning med alarm og overvågning nu og her. Sikringen er specielt velegnet til byggepladser og indebærer placeringen af et eller flere overvågningskameraer i en trailer.

I traileren er der som udgangspunkt ikke behov for personale.

VAGTFACILITETER OG VIDEOOVERVÅGNING

Ønskes der bemanding/vagt på løsningen kan OnSite Safety tilbyde levering af en Security skurvogn med vinduer på alle 4 sider, oplyst udvendigt.

I den lille skurvogn kan en vagt være placeret, således at han/hun ikke skal sidde i sin bil. I stedet befinder den pågældende vagt sig i rare kontorfaciliteter med varme, skrivebord og stol. Her kan han/hun arbejde eller holde pause i et professionelt og komfortabelt miljø.

OnSite Safety tilbyder ligeledes døgnservice.

Vores videoovervågningsbaseret kamera er koblet til en server, som jeres vagtpersonale let kan få fri adgang til. Således kan de live følge med i, hvad der foregår på de overvågede områder, selvom de befinder sig et andet sted.

Der er også mulighed for, at vi kan overvåge området for jer via et af en af landets størst bemandede kontrolcentraler via døgnservice.

Hvem har gavn af løsningen?

Løsningen er først og fremmest velegnet i situationer, hvor en byggeplads er ramt af bygningsskader, der kunne være forårsaget af brand, storm, vand, terrorangreb, naturkatastrofer og lignende.

Ved sådanne skader er der nemlig ikke altid mulighed for at afspærre området korrekt eller lukke af for offentligheden og ubudne gæster. Her kan videoovervågning i stedet blive afgørende for sikkerheden.

Har du brug for akut-sikring?

Forside » akutsikring 2