Overvågning af byggeplads

Byggepladser bliver hvert år udsat for tyveri, og tyvene stjæler alt fra mindre byggematerialer til dyre maskiner.

Ud over det er byggepladser også et sted, hvor der ofte bliver begået hærværk.

Vil du undgå alt det?

Lad OneSite Safety hjælpe dig, vi overvåger med glæde din byggeplads, så du kan sove trygt om natten.

Vi tilbyder også containere og trailere med videoovervågning og kan ligeledes opsætte videoovervågning i et vagttårn. Det kan du læse mere om længere nede på siden.

Hvordan overvåger vi din byggeplads?

Når vi overvåger din byggeplads kan vi bl.a. benytte videoovervågningssystemet Byggeplads Sikring Mini. Det system er ideelt til overvågning af mindre byggepladser.

Mini videoovervågning kan alternativt bruges som supplement til vores andre enheder. Mini-løsningerne har typisk en størrelse på 50×50/60×60 cm og er designet til simpel og nem montage på eksempelvis lysmaster, kraner og skurvogne.

Overvågningen af din byggeplads kan filmes og optages i fuld HD. OnSite Safety kan levere såkaldt live feed (live optagelse) til eksempelvis en vagtstue placeret på stedet eller ud til en ønsket bruger.

For at følge persondataloven forbliver optagelserne i vores hænder uden nogen form for offentliggørelse. Optagelserne udleveres udelukkende til autoriteter ved tyverirelaterede episoder.

Tal direkte til tyven

Øsnker du det, kan vi montere en højtaler i videoskabet på din byggeplads. Herfra kan vagtcentralen tale direkte til eventuelle indbrudstyve, hærværksfolk eller andre uønskede gæster.

Alt det tekniske

Alt efter hvilken videoovervågning du ønsker, er der mulighed for at få monteret 1 stk. LED eller IR LED projektør.

Enheden kræver 230V 10A forsyning, men der vil dog altid være batteribackup til mindst 4 timers drift. Enheden rummer desuden en PGS tracker. Trackeren er en komplet styring, der eksempelvis kan varsle, hvis der er strømafbrydelse eller lavt strømniveau på backup.

Vi sikrer dig, at en overvågning af din byggeplads er godt givet ud.

Skal vi overvåge din byggeplads?

Videoovervågning installeret i container

En container med overvågning er oplagt til dig, der ønsker et sikkert sted at opbevare dyre genstande. Det kan være maskiner, højtalere, motorcykler, cykler osv.

OnSite Safety tilbyder containere med videoovervågning i to størrelser: 20ft og 40ft.

Ved at kontakte os kan du vælge lige præcis den løsning, du ønsker i din samlede overvågningspakke.

Alle overvågningcontainerne er isoleret og bygget med kvalitet, stabilitet og ikke mindst miljøet i højsædet. Containeren rummer desuden en teleskopmast i valgfrie længder, der spænder op til 18 m.

Vælg mellem følgende modeller

20ft container udgøres af en 4,5 m dybde og rummer LED armaturer i loftet. Stikkontakter á 230v er påsat i siden i den ene ende, mens smarte lukkerum er etableret i den anden ende. 20ft containeren er velegnet til byggepladssikring.

40ft container rummer LED armaturer 230/400v og stik i siden. Her er der mulighed for indgang i begge ender samt integration af byggeplast i midten eller fuld dybde minus 1,5 m i bagenden, som vil blive brugt til byggepladssikring.

I alle overstående containerløsninger benyttes 4 stk. PTZ IP IR kameraer i den nyeste og bedste teknologi. Kameraerne gør det muligt at filme og optage i fuld HD.

Vi kan levere live feed optaget i trailerens videoenhed til en vagtstue placeret på stedet, eller til en ønsket bruger, der kan holde øje med aktiviteten.

For at efterleve persondataloven, forbliver optagelserne i vores hænder uden nogen form for offentliggørelse. Optagelserne udleveres udelukkende til autoriteter ved tyverirelaterede episoder.

Containeren vil blive leveret med en højtaler, hvor man fra en vagtcentral kan tale direkte til eventuelle indbrudstyve, hærværksfolk eller andre uønskede personer.

Miljøbevidst belysning

Vi tilbyder dig op til 4 LED projektører. Det giver dig en god og stabil belysning med mulighed for døgnprogram med ure, timere og lux sensorer. Med de muligheder håber vi, at vi kan opfylde dine behov.

Vi ønsker ikke at bruge belysning, der brænder unødvendigt meget døgnet rundt.

Selvforsynende

Containeren er forsynet med et batteribaseret backupsystem med solceller og nødstrømsgenerator. Det betyder, at containeren altid vil være selvforsynende på steder, hvor der ikke er mulighed for fast strøm eller ved strømafbrydelser.

Overvågningscontaineren kan være selvforsynende året rundet i mindst 6 måneder ad gangen, uden nogen form for vedligeholdelse.

Ønskes der vat til brug af lys og stikkontakter i containeren kræves der en tilslutning af fast strøm på 230V 10A / 400V 32A.

Førstehjælp og andre sikkerhedsforanstaltninger

For personlig beskyttelse og førstehjælp er der monteret en hjertestarter på containeren.

Der er en helt stribe sikkerhedsanordninger indbygget i selve containeren som eksempelvis GPR tracker, vindmåler, elektrisk låsebare støtteben samt en komplet styring, der kan varsle eventuel strømafbrydelse, lavt strømniveau på backup samt lavt niveau af brændstof til nødstrøms-generatoren.

Dertil rummer løsningen en lang række andre avancerede funktioner.

Containeren er ideel til projekter, hvor pladsen er trang. Uddybende er den skræddersyet til store og små byggepladser, festivalområder og privatpersoner.

Ligeledes kan containeren bruges ved akut sikring efter skader voldt af eksempelvis naturkatastrofer som orkan, oversvømmelse. Containeren er også perfekt egnet til byggepladser af længere varighed.

Ønsker du en container med overvågning?

VIDEOOVERVÅGNING INSTALLERET I TRAILER

Den videoindbyggede trailer er designet med henblik på hurtig og simpel mobilitet.

Hovedfokus ligger på kvalitet og effekt uden at gå på kompromis med miljø. Traileren leveres med en teleskopmast med en højde på op til 9 m.

I løsningen er der som udgangspunkt integreret 4 stk. PTZ IP IR kamera i den nyeste og bedste teknologi.

Skræm tyvene væk

I traileren kan der monteres en højtaler, hvori det bliver muligt at tale direkte fra vagtcentralen til eventuelle indbrudstyve, hærværksfolk eller andre uønskede personer. På den måde kan man gøre disse opmærksomme på, at de skal forlade området.

Hvad kan du bruge traileren til?

Traileren er ideel til projekter, der er i bevægelse eller af kortere varighed. Det kan være i forbindelse med renovering og udvidelse af infrastruktur og skovbrug. Traileren er også oplagt til festivaller og sportsbegivenheder som terrorsikring.

Ligeledes kan traileren bruges ved akut sikring efter skader forvoldt af eksempelvis naturkatastrofer som orkan og oversvømmelse. Traileren er også oplagt til bygepladser og steder, hvor et tilknyttet forsikringsselskab kræver overvågning indtil, der er etableret en mere permanent løsning.

Denne type overvågning lever op til vores krav om miljøbevidst belysning og sikkerhed. Overvågningen er også selvforsynende hvad angår strøm.

Få trailer med videoovervågning

VIDEO OVERVÅGNING: VAGTTÅRN

OnSite Safety tilbyder videoovervågning i et funktionelt vagttårn. Den form for videoovervågning er velegnet i langt de fleste situationer, hvor tyve og hærværksforsøg ønskes effektivt forhindret.

Vagttårnet er vores mindste model og udgøres af en smart mast på blot 6 meter. Enheden fylder ligeledes kun 125×125 cm i jordareal.

Derfor er vagttårnet oplagt på steder, hvor pladsen er trang, eller hvor man ønsker en mere diskret overvågningsløsning. Ligesom de resterende produkter i vores sortiment, er vagttårnets energiforbrug yderst lavt med omtanke for miljø.

Hvad kan du bruge vagttårnet til?

Tårnet er ideelt til projekter, hvor pladsen er trang som f.eks. på små byggepladser.

Ligeledes kan vagttårnet bruges ved akut sikring efter skader voldt af eksempelvis naturkatastrofer som orkan eller oversvømmelse. Vagttårnet kan også bruges på byggepladser og steder, hvor et tilknyttet forsikringsselskab kræver overvågning indtil, der er etableret en mere permanent løsning.

Denne model leveres også i en solar version, hvor solceller er monteret og herved sikrer et miljøvenligt energiforbrug.

Vi vil med glæde hjælpe dig med overvågning af din byggeplads.

Få et vagttårn med videoovervågning

Home » Overvågning