BYGGEPLADSHEGN – EFFEKTIV TYVERISIKRING

Vi tilbyder et bredt produktsortiment inden for byggepladshegn og mobilhegn. Vores hegn er – på trods af en meget simpel konstruktion – blandt de stærkeste på markedet og enormt lette at opsætte og nedtage.

Hegnets placering kan let ændres ved behov, takket være dets funktionelle mobilitet.

En af de mest populære typer af midlertidige hegn er det såkaldte mobilhegn – også kendt som byggepladshegn.

De bruges ofte til midlertidig indhegning af områder af byggebranchen eller til festivallerkoncertersportsevents og ved ønsket om at afholde et aflukket arrangement med indgang for betalende gæster.

Mobilhegn er den ideelle løsning i langt de fleste tilfælde, hvor arrangementer eller områder skal sikres fra indtrædelse af ubudne gæster.

Hegnene er med andre ord perfekte i situationer, hvor du ønsker at afskærme et arrangement eller byggeplads. Disse byggepladshegn fås ofte i forskellige variationer og i forskellige prisklasser. Se vores udvalg herunder.

FORDELE VED MOBILHEGN

  • Nemme at sætte op og tage ned igen
  • Konstrueret i kvalitets aluminium
  • Fleksibel løsning til mange situationer
  • Billigt at leje

VORES BYGGEPLADSHEGN

Standart ganvaliseret hegn

Simpelt men stærkt byggepladshegn i høj kvalitet til galvaniseret udførelse. Samlingen er sket fuldsvejset, hvorfor hegnet derfor yderst robust. Designet er yderst kendt som det typiske byggepladshegn og vejer blot 11 kg pr. element.

Mål: 347 x 200 cm

Maskestørrelse: 85x260mm Trådtykkelse: 2,2mm.

High visibility anti climb

Anticlimp er et robust hegn, der holder ubudne gæster væk. Med integrerede ’jernmasker’ er hegnet en næsten umulig affære at klatre over. Elementet kan monteres med svingbeslag og benyttes som byggepladsindgang. Der er forstærkninger i de 2 nederste hjørner.

Maskevidde: 35x150mm

Horisontal tråd tykkelse er 4 mm og vertikal tråd tykkelse er 3 mm.

Rammen er udført i 30 mm. rundt horisontalrør og 42 mm. vertikalt samt en godstykkelse på 1,25 mm. Samlet element vægt er 16 kg.

Home » byggepladshegn