VIDEO OVERVÅGNING OG TYVERISIKRING: CONTAINER

OnSite Safety tilbyder containere med videoovervågning i størrelserne, 8ft, 20ft og 40ft. Ved at kontakte os kan du vælge lige præcis den løsning med eller uden tilvalg, du ønsker i din samlede overvågningspakke. Alle overvågningcontainerne er isoleret og bygget med kvalitet, stabilitet og ikke mindst miljøet i højsædet. Containeren rummer desuden en teleskopmast i valgfrie længder, der spænder op til 18m.

VIDEO OVERVÅGNING INSTALLERET I EN CONTAINER

Vælg mellem følgende modeller:

8ft container bruges udelukkende til byggepladssikring.

20ft container udgøres af en 4,5 m dybde og rummer LED armaturer i loftet. Stikkontakter á 230v er påsat i siden i den ene ende, mens smarte lukkerum er etableret i den anden ende. 20ft containeren er velegnet til byggepladssikring.

40ft container rummer LED armaturer 230/400v og stik i siden. Her er der mulighed for indgang i begge ender samt integration af byggeplast i midten eller fuld dybde minus 1,5 m i bagenden, som vil blive brugt til byggepladssikring.

I alle overstående containerløsninger tages der udgangspunkt 4 stk. PTZ IP IR kameraer i den nyeste og bedste teknologi, hvoraf der filmes og optages i fuld HD video – alt efter jeres ønske. Vi kan levere live feed, optaget i trailerens videoenhed til en vagtstue placeret på stedet eller til en ønsket bruger, der kan holde øje med aktiviteten. Ifølge persondataloven forbliver optagelserne i vores hænder uden nogen form for offentliggørelse og udleveres udelukkende ved tyverirelaterede episoder.

Containeren vil blive leveret med en højtaler, hvor man fra en vagtcentral kan tale direkte til eventuelle indbrudstyve, hærværksfolk eller andre uønskede personer og forhindre disse i at fortsætte.

Miljøbevidst belysning

Der er mulighed for op til 4 LED projektører i enten 100-200W pr stk. for en god og stabil belysning med mulighed for døgnprogram med ure, timere og lux sensorer, således at vi kan opfylde jeres behov bedst muligt. Vi ønsker ikke at bruge belysning, der brænder unødvendigt igennem døgnet rundt.

Selvforsynende

Containeren er forsynet med et batteribaseret backupsystem med dertil knyttede solceller og nødstrømsgenerator således, at den altid vil være selvforsynende på steder, hvor der ikke er mulighed for fast strøm eller ved strømafbrydelser. Overvågningscontaineren kan være selvforsynende året rundet i mindst 6 måneder ad gangen uden nogen form for vedligeholdelse. Ønskes der vat til brug af lys og stikkontakter i containeren kræves der en tilslutning af fast strøm på 230V 10A / 400V 32A.

Førstehjælp og andre sikkerhedsforanstaltninger

For personlig beskyttelse og førstehjælp er der monteret en hjertestarter på containeren. Der er en helt stribe sikkerhedsanordninger indbygget i selve containeren som eksempelvis GPR tracker, vindmåler, elektrisk låsebare støtteben samt en komplet styring, der kan varsle eventuel strømafbrydelse, lavt strøm niveau på backup samt lavt niveau af brændstof til nødstrømsgeneratoren. Dertil rummer løsningen en lang række andre avancerede funktioner.

Containeren er ideel til projekter, hvor pladsen er trang, hvorfor den derfor er skræddersyet til store og små byggepladser, festivalområder og privatpersoner. Ligeledes kan containeren bruges ved akut sikring efter skader voldt af eksempelvis naturkatastrofer som orkan, oversvømmelse, men er også perfekt egnet til bygepladser af længere varighed.

Forside » container