INFRASTRUKTUR: BYGGESIKRING PÅ VEJE

Velegnet på afsides beliggenheder

På beliggenheder, der er placeret mere afsides, tilbyder OnSite Safety en god overvågningsløsning.

Løsningen er velegnet i forbindelse med renovering eller etablering af veje, jernbaner, broer eller på strand- og havneområder. Ligeledes er løsningen oplagt ved lufthavnssikring, til udstykning af matrikler eller ved skovbrugsarbejde.

Disse områder er i den grad udsatte for tyveri, der ofte er meget organiseret og svær at kontrollere. Med kameraovervågning fra OnSite Safety reduceres chancen for tyveri markant.

Videoovervågning i byggebranchen

Vores videoovervågningsbaseret kamera er koblet til en server, som jeres vagtpersonale let kan få fri adgang til. Således kan de live følge med i, hvad der foregår på de overvågede områder, selvom de befinder sig et andet sted.

Der er også mulighed for, at vi kan overvåge området for jer via et af en af landets størst bemandede kontrolcentraler.

Selvforsynende

Overvågningsløsningen, der udgøres af trailere, skurvogne og/eller containere, er forsynet med et batteribaseret backupsystem med dertil knyttede solceller og nødstrømsgenerator.

Modellerne er i denne løsning selvforsynende og er derfor oplagt på afsides områder, hvor der ikke er mulighed for fast strømtilslutning eller i tilfælde af strømafbrydelse.

Vælges en overvågningstrailer er der garanti for selvforsyning året rundet i mindst 3 måneder ad gangen – uden at vedligeholdelse bliver nødvendigt.

Ved tilslutning af fast strøm kræves 230V 10A forsyning.

Vil du høre mere?