TRÅDLØS OVERVÅGNING UDENDØRS

OnSite Safety tilbyder en smart kameramast-baseret model, der rummer et effektivt videobaseret overvågningssystem til byggepladser og privatpersoner. Modellen på 170cm aluminium med et jordareal på blot 125cm er oplagt på steder, hvor pladsen er trang. Vi tilbyder andre størrelser, tilpasset større områder alt efter behov – heraf med en højde på 6 meter eller 9 meter.

I løsningen er der som udgangspunkt integreret 2-4 stk. PTZ IP IR videokameraer i den nyeste og bedste teknologi, hvoraf der filmes og optages i fuld HD video – alt efter jeres ønske. Vi kan levere live feed, optaget i mastens videoenhed til en vagtstue, placeret på stedet eller til en ønsket bruger, der kan holde øje med aktiviteten. Ifølge persondataloven forbliver optagelserne i vores hænder uden nogen form for offentliggørelse og udleveres udelukkende ved tyverirelaterede episoder.

SKRÆM TYVENE VÆK!

Kameramasten vil blive leveret med en højtaler, hvor man fra en vagtcentral kan tale direkte til eventuelle indbrudstyve, hærværksfolk eller andre uønskede personer og forhindre disse i at fortsætte.

Energibesparende belysning

Der er mulighed for op til 4 LED projektører i enten 50-200W pr stk. for en god og stabil belysning med integration døgnprogram med ure, timere og lux sensorer, således at vi kan opfylde jeres behov bedst muligt. Vi ønsker ikke at bruge belysning, der brænder unødvendigt igennem døgnet rundt. Derfor har vi stort fokus på miljøvenlighed og lavt energiforbrug.

Masten er forsynet med et batteri backupsystem med tilknyttet nødstrømsgenerator. Således er kameramasten selvforsynende ved strømafbrydelse i op til 4 timer. Ønskes der vat til brug af lys og stikkontakter i containeren kræves der en tilslutning af fast strøm på 230V 10A.

Førstehjælp og andre sikkerhedsforanstaltninger

Der er en helt stribe sikkerhedsanordninger indbygget i selve kameramasten som eksempelvis GPR tracker samt en komplet styring, der kan varsle eventuel strømafbrydelse samt lavt strøm niveau på backup. Dertil rummer løsningen en lang række andre avancerede funktioner.

Masten er ideel til projekter hvor pladsen er trang og er derfor skræddersyet til små byggepladser, festivalområder og privatpersoner, hvor et tilknyttet forsikringsselskab kræver overvågning indtil, der er etableret en mere permanent løsning.

Forside » mast