OM ONSITE SAFETY

OnSite Safety er en dynamisk, ung virksomhed med flere års erfaring inden for alarmsikring og overvågning. Vores passion tager udgangspunkt i et ønske om at sikre trygheden på arbejdspladser og i private hjem, hvor tab og tyveri, takket være vores systemer og overvågningsløsninger, reduceres markant.

Et gennemgående fokus i vores produkter er miljø og grøn energi, idet vi lægger stor vægt på at holde vores produkter så energivenlige som mulige uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller effekt.

Vores miljøvenlige produkter udgøres blandt andet af solcelleanlæg, lithium batterier og almen styring af energioptimering.

Simple overvågningsløsninger

Vi har et omfattende kendskab til byggebranchen og mener derfor, at vi ligger blandt markedets bedste til at løse denne opgave.

Efterspørgslen for sikring af byggepladser er stigende. Derfor sørger vi altid for at være up to date med de nyeste løsninger på området. Vi fokuserer på at lave fleksible og simple overvågningsløsninger med de absolut bedste produkter på markedet.

Grundet en stigende efterspørgsel for overvågning til mange forskellige former for begivenheder og events – heraf til sportsbegivenheder, koncerter, gadefester og festivals – tilbyder vi stærke, hærværkssikrede sikringssystemer.

Vi er her for at hjælpe dig

Har du en opgave til os, eller ligger du inde med spørgsmål? Så kontakt os endelig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Forside » om os