BILLIG OVERVÅGNING AF BYGGEPLADSER

Byggeplads Sikring Mini er et ideelt videoovervågningssystem til mindre byggepladser. Mini video overvågning kan alternativt bruges som supplement til vores andre enheder. Mini-løsningerne har typisk en størrelse på 50×50 /60x60cm og er designet til simpel og nem montage på eksempelvis lysmaster, kraner og skurvogne.

Mini er en løsning, der bliver monteret på en stationær mast eller lignende søjleform, der står på stedet. Her er der mulighed for at integrere op til 2 stk. PTZ IP IR kameraer fra den bedste og nyeste teknologi. Videoovervågningen kan filmes og optages i fuld HD, såfremt dette ønskes. OnSite Safety kan levere såkaldt live feed (live optagelse) til eksempelvis en vagtstue placeret på stedet eller ud til en ønsket bruger. Ifølge persondataloven forbliver optagelserne i vores hænder uden nogen form for offentliggørelse og udleveres udelukkende til autoriteter ved tyverirelaterede episoder.

TAL DIREKTE TIL INDBRUDSTYVEN

I videoskabet vil der som tilvalg kunne integreres en højtaler, hvor man fra vagtcentralen kan tale direkte til eventuelle indbrudstyve, hærværksfolk eller andre uønskede gæster.

Alt efter løsningsvalg er der mulighed for at få monteret 1 stk. LED eller IR LED projektør.

Enheden kræver 230V 10A forsyning, men der vil dog altid være batteribackup til mindst 4 timers drift. Enheden rummer desuden en PGS tracker – en komplet styring, der eksempelvis kan varsle, hvis der er strømafbrydelse eller lavt strøm niveau på backup.

Forside » Skab