VIDEO OVERVÅGNING: VAGTTÅRN

OnSite Safety tilbyder videoovervågning i et funktionelt vagtårn, der er velegnet i langt de fleste situationer, hvor tyve og hærværksforsøg ønskes effektivt forhindret. Vagtårnet er vores mindste model og udgøres af en smart mast på blot 6 meter. Enheden fylder ligeledes kun 125x125cm i jordareal. Derfor er vagttårnet oplagt på steder, hvor pladsen er trang eller hvor man ønsker en mere diskret overvågningsløsning. Ligesom de resterende produkter i vores sortiment, er vagtårnets energiforbrug yderst lavt med omtanke for miljø.

I løsningen er der som udgangspunkt integreret 2-4 stk. PTZ IP IR kamera i den nyeste og bedste teknologi, hvoraf der filmes og optages i fuld HD video – alt efter jeres ønske. Vi kan levere live feed optaget i trailerens videoenhed til en vagtstue, placeret på stedet eller til en ønsket bruger, der kan holde øje med aktiviteten. Ifølge persondataloven forbliver optagelserne i vores hænder uden nogen form for offentliggørelse og udleveres udelukkende ved tyverirelaterede episoder.

AFSKRÆKKENDE HØJTALER – SKRÆM TYVEN VÆK

Vagttårnet vil blive leveret med en højtaler, hvor man fra en vagtcentral kan tale direkte til eventuelle indbrudstyve, hærværksfolk eller andre uønskede personer og forhindre disse i at fortsætte.

Miljøbevidst og selvforsynende

Der er mulighed for op til 4 LED projektører i enten 100-200W pr stk. for en god og stabil belysning med mulighed for døgnprogram med ure, timere og lux sensorer, således, at vi kan opfylde jeres behov bedst muligt. Vi ønsker ikke at bruge belysning, der brænder unødvendigt igennem døgnet rundt.

Vagttårnet er forsynet med et batteribaseret backupsystem med tilknyttet nødstrømsgenerator. Således er tårnet selvforsynende ved strømafbrydelse i op til 72 timer. Modellen kræver fast strømtilslutning 230V 10A.

Førstehjælp og andre sikkerhedsforanstaltninger

For personlig beskyttelse og førstehjælp er der monteret en hjertestarter samt brandslukningsudstyr i vagttårnet. Der er en helt stribe sikkerhedsanordninger indbygget i selve traileren som eksempelvis GPR tracker, vindmåler, elektrisk låsebare støtteben samt en komplet styring, der kan varsle eventuel strømafbrydelse, lavt strøm niveau på backup samt lavt niveau af brændstof til nødstrømsgeneratoren. Dertil rummer løsningen en lang række andre avancerede funktioner.

Hvor?

Tårnet er ideelt til projekter hvor pladsen er trang og er derfor skræddersyet til store og små byggepladser, festivalområder og privatpersoner. Ligeledes kan vagttårnet bruges ved akut sikring efter skader voldt af eksempelvis naturkatastrofer som orkan, oversvømmelse eller til bygepladser og steder, hvor et tilknyttet forsikringsselskab kræver overvågning indtil, der er etableret en mere permanent løsning. Denne model leveres også i en solar version, hvor solceller er monteret og herved sikrer et miljøvenligt energiforbrug.

Forside » tårn